post-title event-title Годишна изложба на „ПРИНТ НЕСТ“ в ЧЕРВЕНАТА ТОЧКАno noПродължителност: 2018-04-11 - 2018-05-05

Годишна изложба на „ПРИНТ НЕСТ“ в ЧЕРВЕНАТА ТОЧКА

Продължителност: -

Галерия ЧЕРВЕНАТА ТОЧКА

представя

FOOTloose

Годишна изложба на студио  „ПРИНТ НЕСТ“

11 април – 05 май 2018

Откриване: 11 април 2018, 19 часа – ул. Св.Св. Кирил и Методий 24 , София

 

Изложбите на ПРИНТ НЕСТ винаги са били необвързани с клишета и свободни от предразсъдъци. Младите автори с лекота разчупват дефинициите и винаги са търсили свободата на изразяване. За тях техниката е асфалтът на пистата, откъдето излита въображението.

Утре, на 11 април ще се открие традиционната вече годишна изложба на арт групата ПРИНТ НЕСТ. Тя ще се състои в галерия и арт депо „Червената точка“ и ще продължи до 5 май. Обединяващата тема тази година е FOOTloose /в превод – необвързан, свободен/. Привлечени от свободата на изразяване, младите майстори на съвременната графика ще прескочат ограниченията на техниката и ще потърсят себе си в различни изразни средства. Общата им изложба ще представи, разбира се, класическа графика с очаквано неочаквани сюжети, но също така ще включва инсталации, видео арт и живопис.

Петимата художници в ПРИНТ НЕСТ са вече добре познатите Зоран Мише, Горан Тричковски, Васил Ангелов, Павел Целкоски и Иван Матеев. Арт депо „Червената точка“ препоръчва: вижте ги сега, защото догодина ще са много по-различни.

 

 

 

 

 

Местоположение: ЧЕРВЕНАТА ТОЧКА - ул. Св.Св. Кирил и Методий 24 , София

Още актуални изложби

Зареждане на …