post-title event-title „Бял шум“ – изложба на Наталия Малакова в галерия ЕТЮДno noПродължителност: 2019-09-10 - 2019-09-21

„Бял шум“ – изложба на Наталия Малакова в галерия ЕТЮД

Продължителност: -

Галерия ЕТЮД

представя

Наталия Малакова

БЯЛ ШУМ

изложба, живопис

10 – 21 септември 2019

Откриване: 10 септември, вторник, 19:00 часа – ул. Цанко Церковски 34 /площад Журналист/, София

 

Проектът „БЯЛ ШУМ“ включва живописни творби, обединени от атмосферата и въздействието, които носят. Асоциациите, които платната предизвикват са предимно за пейзажи. Чрез тях съзнанието на зрителя попада в една реалност, която не следва безусловно действителността. В нея той се потапя и съзнанието му, свободно да се пренесе, където пожелае, открива възможност за бягство от монотонността на ежедневието. Така представените в изложбата работи провокират определени емоционални реакции в зрителя, които той да изпита единствено пред платното в тишината на своето лично пространство.

 

 


Наталия Малакова е родена през 1986 г. Завършва в АМТИИ Пловдив през 2011 г. Има няколко самостоятелни изложби в родния си град Пловдив, излагала е в София и Венеция. Работи предимно живопис, както и в областта на декоративно-приложното изкуство – основно текстил и графичен дизайн. Занимава се и с илюстрация.

 

Byal shum- izlozhba na Natalia Malakova-2019

 

Местоположение: Галерия ЕТЮД - ул. Цанко Церковски 34 /площад Журналист/, София

Още актуални изложби

Зареждане на …