post-title event-title ГОЛЕМИТЕ и МАЛКИТЕ – изложба на на децата от ателие „Прегърни ме“no noПродължителност: 2019-05-30 - 2019-06-05

ГОЛЕМИТЕ и МАЛКИТЕ – изложба на на децата от ателие „Прегърни ме“

Продължителност: -

Галерия НЮАНС

представя

ГОЛЕМИТЕ и МАЛКИТЕ – изложба на на децата от ателие „Прегърни ме“

30 май – 5 юни 2019

Откриване – 30 май, 18:30ч. – Ул. Иван Денкоглу 42, София

 

 

Благословен е този, който е предпазил от отчаяние детското сърце

Жорж Бернанос

Скъпи приятели,
вдъхновени от възхитителното със своята безкористност дело на ателие “Прегърни ме”, ви каним на изложбата „ГОЛЕМИТЕ и МАЛКИТЕ“, дело на талнтливите творци част от него.

Ще подредим част от най-хубавите картини на малките художници, които те нарисуваха през последните 3 години. Ще можете да си купите детска рисунка по произведения  на Пикасо, Любен Зидаров, Кольо Карамфилов, Иван Милев, портрет на Фрида и много други сюжети и картини от ГОЛЕМИТЕ и МАЛКИТЕ художници!

Ателие „Прегърни ме” е създадено, за да даде шанс на изоставените ни деца, за да им покажем живота, който им е отказан. Ателието е уютно и красиво място, което те посещават с радост. Там са техните приятели – художници, артисти, писатели и журналисти, с които заедно рисуват, четат книги, илюстрират приказки, играят на театър, гледат филми и разговарят, майсторят парцалени кукли и копринени ангели.

В ателие „Прегърни ме“ децата се учат да могат. Учат се да вярват. Учат се да имат бъдеще.

 

Местоположение: Галерия НЮАНС - Ул. Иван Денкоглу 42, София

Още актуални изложби

Зареждане на …