post-title event-title „Картини от Един свят“ – фотографска изложба на Маги и Цветин от блога на Вълшебния Керванno noПродължителност: 2019-11-18 - 2019-11-30

„Картини от Един свят“ – фотографска изложба на Маги и Цветин от блога на Вълшебния Керван

Продължителност: -

Столична Библиотека  – Зала „София“

представя

„Картини от Един свят“

 фотографска изложба на Маги и Цветин от блога на Вълшебния Керван

18 – 30 ноември 2019

Откриване: 18-и ноември 2019, 18:30 ч.  –  зала „София“ на Столичната Библиотека, пл. „Петко Р. Славейков“ 4

 

Снимките са на малко познати изключително екзотични племена и острови от Океания и Азия. Ще можете да видите фотоси на племена от Папуа Нова Гвинея, моменти от бита на хората от Вануату и Фиджи, прекрасни пейзажи от Микронезия, непознати плодове от Океания и могъщите вулкани на Индонезия. Ще надникнете също така в ежедневието на народите от Виетнам и редки етноси от южен Китай.

На откриването ще има изненади и кратка беседа, в която ще разкажем най-интересните случки и впечатления от региона.

Цялото пътуване из тези и други места е подробно описано в блога ни: www.bgmagickervan.com. Там можете да намерите полезни съвети за различни държави, как може да се пътува с изключително нисък бюджет и какво е да прекосиш 100 000 километра по земя на автостоп и с палатка. Цялото пътуване продължи 3 години и осем месеца и започна от България през Турция, Иран, Пакистан, Югоизточна Азия, Папуа Нова Гвинея, Меланезия и след това продължихме на стоп с платноход до Южна Корея и Япония и се завърнахме през Русия и бившите съветски републики.

 

Местоположение: Столична Библиотека - пл. „Петко Р. Славейков“ 4, София

Още актуални изложби

Зареждане на …