post-title event-title MADE IN ЛЕЩЕН Vol. 2 – Резидентска изложба на млади визуални артистиno noПродължителност: 2020-10-02 - 2020-10-25

MADE IN ЛЕЩЕН Vol. 2 – Резидентска изложба на млади визуални артисти

Продължителност: -

Галерия Little Bird Place

представя

MADE IN ЛЕЩЕН  Vol. 2

Резидентска изложба на млади български визуални
артисти

Участници: ЛАЗАРКОВ, СЛАВА ГЕОРГИЕВА, БИЛИ МАТЕЕВА, ДУМИСАНИ КАРАМАНСКИ, ХАРИТА АСУМАНИ и ЯЕЛ ТАЙГ

2 – 25 октомври 2020

Откриване: 2-ри октомври от 17:00 до 21:00 ч. –  ул. „11-ти август“ 7, София

Галерия Little Bird Place в София и платформата за съвременно изкуство и култура Art and Culture Today / Съвременно Изкуство и Култура ви канят на втората изложба с произведения на 6 млади български творци, участници в арт резиденцията Little Bird Artist Residency в село Лещен!
В разгара на лятото 12 млади български творци бяха селектирани да творят сред природата и колорита на село Лещен в автентична стара къща. 4 групи по 3-ма души – всеки със своя специфичен артистичен подход и светоглед, обединени от импулса да се откъснат от градската среда и да се потопят за две седмици в нетипична за тях среда. Свързващата тематика беше продиктувана от фокуса на галерия Little Bird Place върху природа, екология и биология.

Куратори и консултанти при селекцията са Радослав Механджийски и Теодора Константинова от платформата Art and Culture Today / Съвременно Изкуство и Култура.

Местоположение: Галерия Little Bird Place - ул. "11-ти август" 7, София

Още актуални изложби

Зареждане на …