post-title event-title Мини Арт Фестивал: PART OF HEARTno noПродължителност: 2019-09-20 - 2019-09-27

Мини Арт Фестивал: PART OF HEART

Продължителност: -

Мини Арт Фестивал :: PART OF HEART

20 – 27 септември 2019

Пространство PORT.A ул.Триадица 5-София

 

Ще се състои в рамките на седем дни – 20-27 септември 2019год. в Пространство PORT.A ул.Триадица 5-София. Фестивалът включва постоянна изложба и съпътстващи събития и ще акцентира върху изключителни български автори. По време на фестивала ще се състои специална премиера за България на късометражната анимация IN-SHADOW – A Modern Odyssey- Любомир Арсов /аниматор работещ от 25 години в Канада/. Приложни и изящни изкуства, съвременен танц, stand up комедия, както и премиера за София на хитовия комикс Plovdiv Fantasy Guide, Литература и VR шоу.

Вход свободен!  

Пространство PORT.A – ул.“Триадица“ № 5 – София, ще се превърне в най-ангелското място, чиито врати ще бъдат отворени 20 до 27 септември от 11:00 до 21:00 часа. Откриването е на 20-ти /петък/ в 19:00 часа.

Part of Heart e арт фестивал, който има идея да откроява качеството пред посредствеността. Ние силно вярваме, че освен талант, за създаване на Изкуство, е необходим много труд. Един от най-трудните пътища в живота е този на съзнаване и съзерцание, а той неизменно води до чиста Любов. Единственият път към нея е пътят на изкуството. Човек неизбежно е свързан с изкуството и има нужда от него, по един или друг начин.

Part of Heart е платформа, която дава сцена на различни автори, създаващи бъдеще.

 

 

 

 

 

Местоположение: Пространство PORT.A - ул.Триадица 5-София

Още актуални изложби

Зареждане на …