post-title event-title „Православен Бъдник“ – изложба в работилница и галерия „Артикос“no noПродължителност: 2017-12-19 - 2017-12-31

„Православен Бъдник“ – изложба в работилница и галерия „Артикос“

Продължителност: -

Галерия АРТИКОС

представя

„Православен Бъдник“

19 – 31 декември 2017

изложба на икони с меден и посребрен обков

Откриване: 19.12.2017, 18:30 – ул.“Неофит Рилски“ 36, София

 

Рождество Христово е най-светлият празник за християните! Слизането на Бог сред човеците и до днес носи онази надежда за спасението на душите ни, която всеки носи в сърцето си, понякога скрита надълбоко. Ние от Работилница „Артикос“ изберахме именно това време от годината, за да отправим една специална покана към всички вас: Заповядайте на „Православен бъдник“ – едно събитие, чрез което искаме да ви представим ръчно изработени икони от меден и посребрен обков. Съдържайки в себе си дългогодишния труд на майстора, предавайки опита на поколенията – истинския смисъл на бъдника!

В залата на галерия „Артикос“ ще подредим обкови на евангелия, икони от цял обков и икони с обков и изписани от иконописци. Със специалното участие и подкрепа на Елка Гьорева, Екатерина Шопкинска и Анита Ненчева. Заповядайте на 19 декември, вторник, от 18:00 часа на ул.“Неофит Рилски“ №36 в София. За малко топлина и надежда, в навечерието на Рождество Христово.

 

 

 

Местоположение: Галерия АРТИКОС - ул."Неофит Рилски" 36, София

Още актуални изложби

Зареждане на …