post-title event-title „Свобода“ – изложба на Станислав Кънчев в галерия ЛИКno noПродължителност: 2019-05-22 - 2019-06-11

„Свобода“ – изложба на Станислав Кънчев в галерия ЛИК

Продължителност: -

Галерия „ЛИК“

представя

СТАНИСЛАВ КЪНЧЕВ

„СВОБОДА“

самостоятелна изложба живопис

22 май – 11 юни 2019

Откриване на 22. 05. /сряда/ от 18.30 ч. – ул.“Лайош Кошут“ №37, София

Свободата е и въпрос на избор.

„Концепцията на тази изложба е да предложи на широката аудитория живопис, представяща символиката на свободата и предизвикателствата, пред които тя е изправена днес.

В творбите могат да бъдат открити послания за мечтите и свободата като избор и надежда за живот. Проектът е насочен към всички, които харесват не само съвременна живопис, но и представата им за свободната одухотворена действителност.

Морето, земята, цветята като знаци за жизненото ни пространство, което все повече се променя необратимо и нуждата от свобода да го оставим непроменено.“

Станислав Кънчев

Това е първата самостоятелна изложба на един млад художник, който има какво да каже на света със своето модерно творчество.

Живопистта му е богата на колорит, одухотворена и интересна за младите хора, които се интересуват от такъв тип социална живопис. Платната са силно емоционално наситени и вълнуват с тематиката си. Свободата като идеал и състояние на духа в миналото и съвремието на планетата.

 

Местоположение: Галерия ЛИК - ул.“Лайош Кошут“ №37, София

Още актуални изложби

Зареждане на …