post-title event-title WINTERTIME 2020 – зимна експозиция в Галерия ПАРИЖno noПродължителност: 2020-01-10 - 2020-03-30

WINTERTIME 2020 – зимна експозиция в Галерия ПАРИЖ

Продължителност: -

Галерия ПАРИЖ

представя

WINTERTIME 2020

обща зимна експозиция, живопис

10 януари – 30 март 2020

Официално откриване не се предвижда.

От 10 януари 2020г галерия „Париж“ стартира традиционната си зимна експозиция „WINTERTIME 2020”. Tази година наред с постоянните художници на галерията, гостуват и избрани чуждестранни автори от „Салон за наивистично и интуитивно изкуство“ – открит през миналата година в гр.Белоградчик. Посетителите ще могат да видят творби на известния Ян Глозик от Сърбия, Гуидо Ведовато от Италия, Наташа Вилоне от Словения, Мирко Маркешич и Бранко Матина от Хърватия, Светлана Миладич и Зоран Анжелкович от Сърбия. Освен тази гостуваща международна група, галерия „Париж“ ще представи и две нови имена – на младата художничка Цветелина Христова (реализъм) и утвърдената в областта на абстрактната живопис – Деля Чаушева.

Интересни акценти в изложбата още са реалистичните и сюрреалистични композиции на съвременни майстори като Бойко Колев, Мария и Валери Върбанови, Искрен Семков, Марина Богданова, Станислав Вардев и Росен Кръстев. В експозицията участват и две голямоформатни литографии на Иван Нинов, както и творби от последните изложби на Росен Рашев – Рошпака, Димитър Вецин, Анета Яламова, Димитър Каратонев и Изабел Немечек.

Изложбата има динамичен характер и ще продължи цели три месеца – до настъпването на пролетта, както и онлайн в сайта на галерията.

 

 

 

 

Местоположение: Галерия ПАРИЖ - ул, Цар Самуил 47, София

Още актуални изложби

Зареждане на …