Арт галерия „Форум“ отворя врати за изтънчената софийска публика през март 2009 година в пространството на Бизнес център „Атриум”, заемайки 7 артистично разположени зали.

За шест години Арт галерия „Форум“ успя да заяви своето важно място в културния живот на столицата. И това е така, защото екипът на галерията има осемнадесет годишен опит в областта на развиването на българското изкуство с галерия „Жорж Папазов“ в гр. Пловдив. Арт галерия „Форум“ успя да надхвърли границите на обикновена галерия и с изтънчен вкус и много хъс от страна на екипа, с гордост може да се нарече арт център. „Форум“ представя на своята публика както български творци, така и чуждестранни, живопис, графика, модерно изкуство, стари майстори, скулптура, хартиено изкуство…. Арт галерията подава ръка както на млади творци, така и развива богатството, което са ни оставили старите ни майстори. Галерията може да се похвали с голям брой изложби на големи имена в българското изкуство като – Светлин Русев, Енчо Пиронков, Никола Манев, Васил Стоев, Любен Диманов, Станислав Памукчиев, Ангел Василев, Милко Божков, Ганчо Карабаджаков, Петър Мичев, Мишо Лалов, Илия Желев и много други. Освен с най-добрите родни творци, „Форум“ работи и с десетки чуждестранни автори – Пьотр Оссовский (Русия), Едуардо Аниевас (Испания), Пиер Фава (Франция), Ален Роа (Франция), Ангелос Пападопулос (Гърция), Мустафа Аяс (Турция), Четин Кая (Турция) и други.

И сега след десетки изложби и събития екипът на „Форум“ има удоволствието да покани всички ценители на изкуството в своя нов дом . Новият салон се намира в идеалния център на гр. София – бул. „Васил Левски” 93А. Галерията дълго търсеше своето естествено развитие и искрено вярваме, че с откриването на новата галерия, успяхме да го постигнем. В новата галерия може да разчитате на постоянни изложби от най-високо ниво, както и на много богато депо от различни автори и техники.

Дългогодишният опит на екипа на галерията е гаранция за висок професионализъм и за персонален подход към всеки гост на арт галерията. „Форум“ организира кураторски изложби, арт евенти и културни събития, предлага на широката публика богата гама от произведения на художественото изкуство и скулптура за продажба, посредничи при продажба на Ваши творби, извършва услуги по дизайн на Вашия дом, офис, хотел, бизнес сграда, като предлага преференциални условия за постигане на максимален ефект, отдава произведения на изкуството под наем, издава сертификат за автентичност на всяка една творба при продажба, съдейства за издаване на сертификати от Национална галерия, посредничи при рамкиране, и прерамкиране.

Бъдете наши гости ! Очакваме Ви !

Публикации за изложби и събития в галерия ФОРУМ вижте тук.

Адрес

Адрес:

бул. Васил Левски № 93 А , София

Връзка с галерията

Работно време

Понеделник

11.00 - 19.30

Вторник

11.00 - 19.30

Сряда

11.00 - 19.30

Четвъртък

11.00 - 19.30

Петък

11.00 - 19.30

Събота

11.00 - 17.00

Неделя

-