Радиус: Изключено
Радиус: km
Set radius for geolocation
post-title Живопис от Николай СТОЕВ в галерия АРТЕ

Живопис от Николай СТОЕВ в галерия АРТЕ

Живопис от Николай СТОЕВ в галерия АРТЕ

Живопис от Николай СТОЕВ в галерия АРТЕ

Галерия АРТЕ

представя

Николай Стоев

живопис

 29 март – 18 април 2017

Вернисаж на 30 март от 17.30 до 19.30 часа

 

Специално за Великден тази година подготвихме една пъстра и позитивна изложба, изпълнена с много хумор и настроение. Поканихме Николай Стоев с неговите вълшебни приказки – картини пълни с любов и светлина, излезли из под четката на художник-перфекционист, човек носещ доброта и красота.

Както сам казва авторът: „За мен правенето на картини е едно голямо приключение. Аз се забавлявам и попадам на странни места заедно с моите персонажи. Те понякога са глупави и смешни, понякога умни и замислени, учудени от нещо или пък мъдри. Както всички нас и като мен. И нежни. И любящи. Обичам ги и те ми разказват в замяна най-различни истории.

Бих искал всеки който гледа картините ми, ако случайно е забравил, да си спомни, че животът е прекрасен. Да си спомни, че и той е от породата на летящите хора. Да не пропъжда детето в себе си и заедно с него , хванати за ръка, да се затичат и да се зареят някъде в небето, залисани в някаква много важна работа, която незнайно защо никой голям не забелязва.“

 

Николай Стоев - Корабът на лудите-30х30 см

Относно sofia-art-galleries

„Sofia Art Galleries“ стартира в началото на месец март 2015 година.Той е създаден с некомерсиална цел, на доброволни начала и е резултат на доброто сътрудничество между софийските галерии.