Радиус: Изключено
Радиус: km
Set radius for geolocation
post-title От Алла Георгиева до Alla Vitta и обратно – презентация в галерия СТРУКТУРА

От Алла Георгиева до Alla Vitta и обратно – презентация в галерия СТРУКТУРА

От Алла Георгиева до Alla Vitta и обратно – презентация в галерия СТРУКТУРА

От Алла Георгиева до Alla Vitta и обратно – презентация в галерия СТРУКТУРА

Галерия Структура има удоволствието да Ви покани на презентацията

От Алла Георгиева до Alla Vitta и обратно

18 ЮЛИ 2018, СРЯДА, 18 ЧАСА
Галерия Структура, ул. Кузман Шапкарев 9

Алла Георгиева ще говори за работите си от 1997 г. насам, за проектите с група „8-ми март“, за публичните и личните си занимания, за големите серии и интимните паузи, за преходите и предизвикателствата в живота, за пътя от Алла Георгиева до Alla Vitta и обратно.

„В последно време все повече ме вълнуват екзистенциалните теми. Вечните проблеми на човешкото съществуване между раждането и смъртта, които се опитвам да разглеждам през фокуса на жена-художничка. Актуалността на творческия продукт продължава да остава приоритет за мен, но определено преразгледах отношението си към неговата времева стойност. Политическото изкуство ми се струва твърде моментно, защото е приковано към конкретна политическа ситуация и обвързано с идеологиите, дизайнерското изкуство – прекалено популярно и комерсиално. Вълнува ме все повече личното, авторското, онова, което ни прави различни и подчертано индивидуални.“ – Алла Георгиева

Лекцията е безплатна. Галерията разполага с 65 седящи места.

*** В сайта ВЪПРЕКИ.com можете да прочетете и голямо интервюто с авторката по повод актуалната изложба в галерия „Структура“.

Относно sofia-art-galleries

„Sofia Art Galleries“ стартира в началото на месец март 2015 година.Той е създаден с некомерсиална цел, на доброволни начала и е резултат на доброто сътрудничество между софийските галерии.