Радиус: Изключено
Радиус: km
Set radius for geolocation
post-title Нови произведения на Руслан КОТЕВ в галерия ПАРИЖ

Нови произведения на Руслан КОТЕВ в галерия ПАРИЖ

Нови произведения на Руслан КОТЕВ в галерия ПАРИЖ

Нови произведения на Руслан КОТЕВ в галерия ПАРИЖ

Галерия ПАРИЖ

ул. „Цар Самуил“ 47, София

представя

РУСЛАН КОТЕВ

изложба, живопис

17 – 30 септември 2018

(* официално откриване не е предвидено)

 

От 17 септември 2018 г. в столичната галерия „Париж“ ще бъдат подредени най-новите платна на българския художник, живеещ в Лондон – Руслан Котев.

Авторът работи в сферата на абстрактната и експресивна живопис, а много от последните му творби се вдъхновения от пътуване до красивия и многолик остров Сицилия.

Ето какво споделя Руслан Котев за своята живопис:

В моите картини използвам светлината и богатството на цвета, за да се създаде пространство – вдъхновено от морето, крайбрежието, природните образувания или древните градове. Нищо не е определено или ограничено. Формите се появяват сякаш от дълбочината на платното и след това постепенно се разсейват в палитрата от цветове. Контурите и границите са относителни. Всяка творба представлява визуално единство на пространство, тъмнина и светлина “.

Изложбата на Руслан Котев ще може да бъде разгледана до края на септември 2018 г. , както и онлайн – в сайта на галерия „Париж“.

 

=

Относно sofia-art-galleries

„Sofia Art Galleries“ стартира в началото на месец март 2015 година.Той е създаден с некомерсиална цел, на доброволни начала и е резултат на доброто сътрудничество между софийските галерии.