От 17 до 20 декември КО-ОП представя второто издание на Illustration Pop-Up

От 17 до 20 декември КО-ОП представя второто издание на Illustration Pop-Up

Галерия КО-ОП

Второ издание на поп-ъп за илюстрация,

17 – 20 декември 2019

Откриване: 17 декември, 18:30 ч. – бул. „Янко Сакъзов“ 17, София

18, 19, 20 декември 12:00 – 20:00 ч.

След големия успех на първия поп-ъп за илюстрация, имаме удоволствието да ви поканим на второто издание. И този път сме събрали едни от най-добрите и отличителни местни илюстратори, които ще покажат разнобразие от творби. Малко по малко ще обявяваме кои са те в страницата на събитието.

Поредицата от събития предоставя сцена и свобода на авторите да представят своето творчество в креативна среда. От друга страна, дава възможност на любителите на изкуството да разширят колекциите си, чрез това подкрепяйки младите и местни автори.

През четирите дни в рамките на изложбата ще има съпътстващи събития. Следете страницата на КО-ОП за повече информация.

Участници:
Андреа Попйорданова
Били Матеева
Blood Becomes Water
Деница Бояджиева
Деси Баева
Ива Димитрова
Жожо Георгиев
NOIЯ77
Pastedko
Rozalina Burkova Studio

Програма от съпътстващи събития:

18.12, 19:30 Разговор: Fine Acts (https://fineacts.co/) – глобална платформа за социално-ангажирани креативни решения – ще представи свои проекти и формати на пресечната точка между изкуство, човешки права, технологии и наука. Със своя специфичен начин на работа, Fine Acts цели да засили подкрепата за правата на човека като стимулира иновациите и кросдисциплинарните колаборации в гражданския сектор.

19.12, 19:30 Разговор: Рекламната агенция The Smarts ще ни заведе в backstage-а на тяхната работа и ще разкаже как се създава визуална идентичност за клиент – от брийфа, през стратегията, до финалните визии, като ни представи своя проект за Софийски международен литературен фестивал.