Радиус: Изключено
Радиус: km
Set radius for geolocation
post-title „Blood Brothers“ – благотворителна изложба на графити артисти в помощ на колега

„Blood Brothers“ – благотворителна изложба на графити артисти в помощ на колега

„Blood Brothers“ – благотворителна изложба на графити артисти в помощ на колега

„Blood Brothers“ – благотворителна изложба на графити артисти в помощ на колега

Галерия КО-ОП

представя

Blood Brothers

Най-добрите български графити артисти с благотворителна изложба

7 – 10 август

бул. „Янко Сакъзов“ 17, София

продажбите от изложбата ще са в помощ за лечението на Иван Милчев (Rate NLS)

 

Десетки български артисти взимат участие в благотворителна изложба, която има за цел да помогне с набирането на средства за лечението на графити артиста Иван Милчев, познат като Rate NLS. Изложбата Blood Brothers ще остане в пространството на КО-ОП (бул. Янко Сакъзов 17) от 7 до 10 август, включително. Участие в нея ще вземат едни от най-големите имена от графити сцената, сред които Arsek, Erase, Arno, Ndoe, Nasimo, Esteo, Porn, Brus, Epik, Smokov Tattoo, Петя и Евгени Евлогиеви, Maze, Felon, Bozko, Glow, Xpome, Mouse, а специално за отриването ще се включат и диджеите от Dope Zoo.

 

Иван Милчев, който е познат на българската и световна графити сцена като Rate NLS, е диагностициран с левкемия в края на 2019 година. Добрата новина е, че болестта е хваната в много ранен стадий и е лечима. Обаче процесът на лечение е дълъг и е свързан с финансови средства, с които неговите приятели, колеги и семейство искат да му помогнат. „Решихме да организираме благотворителната изложба, защото вярваме, че сме достатъчно много и силни, за да помогнем на един от нас в такъв момент“, споделя Красен Димитров, един от органзиаторите.

Всички приходи от продадените принтове ще отидат за подпомагане на лечението на Иван Милчев. Освен със закупуване на произведенията, всеки може да помогне и с превод по банкова сметка или оставяне на сума в кутията за Иван, която също ще бъде разположена в КО-ОП в периода на изложбата.

За подкрепа:

First Investment Bank Bulgaria

Ivan Milchev

IBAN:BG46FINV91501004163183

SWIFT:FINVBGSFXXX

Относно sofia-art-galleries

„Sofia Art Galleries“ стартира в началото на месец март 2015 година.Той е създаден с некомерсиална цел, на доброволни начала и е резултат на доброто сътрудничество между софийските галерии.