Радиус: Изключено
Радиус: km
Set radius for geolocation
post-title 60×60 „The Wandering Mind“ – графична изложба в галерия РАКУРСИ

60×60 „The Wandering Mind“ – графична изложба в галерия РАКУРСИ

60×60 „The Wandering Mind“ – графична изложба в галерия РАКУРСИ

60×60 „The Wandering Mind“ – графична изложба в галерия РАКУРСИ

Галерия РАКУРСИ 

представя

60×60

„The Wandering Mind“

(„Бродещият ум“)

изложба, графики

19 януари – 6 февруари 2016

 

Галерия „Ракурси“ представя изложбата „60х60 The Wandering Mind“ („60х60 Бродещият ум“) като партньор в проекта на галерията за графични произведения „Epreuve d’Artiste”, Антверпен, Белгия. Проектът представя 60 графични работи на 60 автора, отпечатани на кръгла плоча във формат d12. Галерия „Epreuve d’Artiste” е подбрала работи на водещи съвременни графици от цял свят. От България са поканени художниците Велико Маринчевски, Димо Колибаров и Онник Каранфилян. Изложбата стартира през март 2015 г. в Анверпен с идеята да бъде показвана в страните, от които са представените художници. До този момент е гостувала в Белгия, Словакия, Румъния и Китай. Предстои представянето й в Норвегия, Русия, Непал, Холандия, Хърватска и др.

Изложбата е придружена от каталог. На педставянето ще присъстват г-жа Крис Верхейен, собственик на галерия „Epreuve d’Artiste” и г-жа Зора Петрасова, куратор на проекта.

Откриването ще се състои на 19 януари от 18:00 часа – Галерия РАКУРСИ, ул. Хан Крум 4А, София

Относно sofia-art-galleries

„Sofia Art Galleries“ стартира в началото на месец март 2015 година.Той е създаден с некомерсиална цел, на доброволни начала и е резултат на доброто сътрудничество между софийските галерии.