Радиус: Изключено
Радиус: km
Set radius for geolocation
post-title „Вълшебен калейдоскоп“ – изложба на деца от арт-студио „Блус“ в Галерия ФИНЕС

„Вълшебен калейдоскоп“ – изложба на деца от арт-студио „Блус“ в Галерия ФИНЕС

„Вълшебен калейдоскоп“ – изложба на деца от арт-студио „Блус“ в Галерия ФИНЕС

„Вълшебен калейдоскоп“ – изложба на деца от арт-студио „Блус“ в Галерия ФИНЕС

Галерия ФИНЕС

представя

„Вълшебен калейдоскоп“

изложба на деца от арт-студио „Блус“

30, 31 май и 1 юни 2019

 

Годишнaта изложба на Bluess арт студио е един проект, който предстои да бъде показан в залите на столичната Галерия Финес на ул.Христо Белчев, 17. Изложбата ще покаже напредъка на малките художници от авторския клас по изкуство на Станислава Стоянова. Изложбата може да се види в дните 30 и 31 май, 2019 от 11.00 до 19.00 часа, а на 1 юни, в 11.30 часа официално ще отбележим събитието. 16 деца на възраст от 5 до 12 години ще покажат своите артистични проекти- картини, скулптури и авторски книжки, които са създали през изминалата година.

Основната посока в Bluess арт студио е да показва, изследва и твори. Въображението и игрaта са в основата на това децата да изразят по-добре творческите си сили и да ги превърнат в мисъл ,картина, скулптура…. На предстоящата изложба ще се докоснете до разнообразието от творчески идеи на малките художници – Ема Любомирова, Никол Пенева, Роуз Тодорова, Елена Иванова, Карина Монева, Борис Димитров, Виктория Тюрюлюмова, Карина Тодорова, Грета Лозанова, Илияна Братанова, Ангела Димова, Михаил Братанов, Ния Докторова, Тария Димова, Стела Георгиева и Анита Пенева.

Заповядайте да подкрепим детския талант и въображение!

Тази изложба се осъществява с подкрепата на Галерия Финес, Новите родители, Здравословни храни LEYA, National Geographic Kids, Димитър Пенев, Валентин Георгиев и с любезното съдействие на всички родители на децата-участници.

 

Относно sofia-art-galleries

„Sofia Art Galleries“ стартира в началото на месец март 2015 година.Той е създаден с некомерсиална цел, на доброволни начала и е резултат на доброто сътрудничество между софийските галерии.