30/30/30 The Freedom Project – фотографии на Алекс Манчев в Сан Стефано Плаза

30/30/30 The Freedom Project – фотографии на Алекс Манчев в Сан Стефано Плаза

Сан Стефано Плаза

представя

АЛЕКС МАНЧЕВ

Фотографска изложба

„The Freedom Project“- признание към натуралната женска красота

31 октомври – 13 ноември 2017

 

Сан Стефано Плаза представя на публиката едно съвременно пространство в суров вид, място, в което изкуството е акцент. От 31 октомври до 13 ноември 2017 г. в пространството на втория етаж на Сан Стефано Плаза ще бъде изложена 30/30/30 The Freedom Project – изложба на талантливия фотограф Алекс Манчев.

Алекс Манчев умело рисува душата на жената, като я снима в нейната собствена среда, а в разговора помежду им се ражда изкуство. Жената е у дома или там където е себе си, свободна да разкрие естествената си красота. Изложбата е откровен разговор със съвременната жена, без грим и без луксозни аксесоари. Заповядайте да се разходите из пространството на разговора между жената и фотографа – трийсет актови фотографии от изложбата 30/30/30 The Freedom Project.

От автора:

Децата имат мечти. Мечти, които някак ги насърчават да вярват в чудеса. Чудеса, които им помагат с битката към съзряването. Съзряване, което е неизбежно и е въпрос на време. Време, прекарано в игри докато моментът на зрялост настъпи.

„The Freedom Project“ е детската мечта на едно момче. Момче, което искаше да заснеме красотата на света около него през обектива на камерата си. Времето минаваше и неговата визия за красота еволюираше. Извивки, символ на природа и смирение. Контур описващ деликатността на женското тяло. Нежна кожа, блестяща коса, меки устни, красиви бедра. Жената.

Като художествен фотограф, аз, Алекс Манчев, искам да Ви покажа натуралната красота на женското тяло. Да заснема дивата природа на женската арка и да разкрия нейната спретната душа.

Обществото не е на ясно с чудото, наречено голота. Срамно е да разкриеш парченце от личната ти история, която е оставила белег върху тялото ти. Позор, възмущение, болка. Догми и стереотипи. Обща представа на обществото, копнеещо за адмирации към богинята на сътворението. Момент очаквал своя момент.

За да се промени виждането на хората за това какво е да си жена, 30те най-добри фотографии на естествената женска красота ще оживеят в София. За да стане реалност обаче, имам нужда от подкрепа. Всички средства ще бъдат разходени за принтиране и рамкиране на фотографиите. И ние, заедно като общност, ще бъдем промяната.

Искрено Ви моля да ме подкрепите в разпространението на мисията ми и постигането на детската ми мечта като споделите в социалните мрежи кампанията ми за набиране на средстава или я подкрепите на: https://igg.me/at/the-freedom-project/x/17341391